top of page

ORANGE IS THE NEW BLACK // GET THE LOOK


Jeg er helt tosset med orange! Lige for tiden er jeg inde i en periode, hvor alle items bare er federe i orange – jeg synes, at den friske farve passer perfekt til sommer, sol og al den livsglæde som jeg føler lige for tiden.

Derfor er jeg også helt pjattet med mit nye sæt, som jeg har fået syet hos en skrædder i Ho Chi Minh City. Det er silkeblødt, super lækkert at have på og har en skøn farve. På billederne ovenfor har jeg stylet det med et par solbriller med gult glas og et par flade hvide sandaler, for et cool og afslappet look.

Jeg forestiller mig også, at det kan bruges med lidt mere makeup og par høje sko til en fest?

Da hele outfittet er købt her i Vietnam, kan jeg ikke linke til præcis de samme styles, men nedenfor har fundet lidt der minder om 🙂// Josephine

Følg min blog: Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

댓글


bottom of page