top of page

… Orker ikke mere


Gudskelov for at solen skinner i dag – det er tiltrængt!

Jeg havde sådan en aften i går, hvor mit overskud kunne ligge på et meget lille sted, og hvor jeg bare ikke orkede mere. Jeg havde først virkelig sent fri, kom hjem til en kuffert der endelig er landet fra Beijing, men som var endevendt af nogle mænd med meget sorte fingre, som havde sat aftryk over alt – også på min helt nye hvide bluse, og så havde de nuppet nogle af de nye ting jeg har købt i Hong Kong, og ødelagt kufferten. SÅ irriterende.

Oveni det hele har Andreas sat lejligheden til salg, og det betyder at der hele tiden skal være totalt rent og ryddeligt. Det er selvfølgelig dejligt at bo ordenligt, og at der er styr på tingene, men jeg synes bare pludselig at det hele skulle gå meget stærkt med at få vasket vinduer, pakket kuffert ud og fjernet de ting der lige stod fremme. Stress på døgnets sidste timer er ikke min kop te!

.. Men som sagt, så skinner solen i dag, og det gør underværker for mit humør. Min far har fødselsdag og har inviteret på Sticks & Sushi, så min aften i dag tegner helt klart bedre, end min aften i går 😉

Lige nu sidder jeg i solen i gården og for styr på lidt arbejde. Håber også at I har været nydt solen lidt i dag!

Knus // Josephine

Ps. den lækre grønne vaskebjørnspels jeg har på, på billedet er fra Rosa Noa.

Comments


bottom of page