top of page

OUT OF OFFICIE // BESØG FRA AUSTRALIEN
Den primære årsag til, at jeg er taget til Vietnam, er for at arbejde og holde nogle møder.. men.. Det er svært – jeg vil næsten sige umuligt at rejse til så eksotisk en destination, uden ikke også at holde et par dages fri for at få lidt sand mellem tæerne og lidt havvand i ansigtet. Jeg synes, at jeg har fået knoklet godt igennem hele ugen, så det er med en god fornemmelse i maven, at jeg nu glæder mig til at lege feriebarn.

Jeg er helt høj over at mine skønne veninde Christine i går lande i Ho Chi Minh City, for at nyde nogle gode feriedage sammen med mig. Jeg har ikke set ret meget til Christine de sidste par år, fordi jeg først flyttede til Vietnam og hun lige nu bor i Australien, derfor er det fantastisk at vi nu har kunne mødes her et sted mellem Melbourne og København.

Vi starter med nogle dage her i storbyen inden vi flyver ud til Phu Quoc, en lille paradis-ø, der ligger bare 30 minutters flyvning fra Ho Chi Minh City. Helt perfekt november-måned, hvis du spørg mig 😉

Comments


bottom of page