top of page

POSTKORT & REJSETIPS TIL SPLIT
Da jeg i sidste uge nød fem helt fantastiske dage med mine to barndomsveninder i Kroatien, tog vi en dag båden fra Trogir til Split og brugte en hel dag i den charmende by der både emmer af kultur og historie, men som også er fyldt med lækre restauranter og gode shopping muligheder.

Og apropos shopping. Hvis du er til sko, smykker og badetøj, til billige priser så er Split uden tvivl et shopping paradis.

Jeg tænkte, at jeg ville dele lidt af mine billeder fra byen med jer – og så har jeg også lidt lyst til at anbefale en virkelig god restaurant, hvor vi fik en helt fortryllende frokost.

På en stor, smuk plads i den gamle bydel og tæt på havnen ligger restaurant Bajamonti (Jeg har fundet et link til deres hjemmeside lige her.) Vi spiste alle tre noget forskelligt, men var alligevel enige om, at det var feriens bedste frokost. Jeg fik en pastaret med rucola og trøffel. Behøver jeg sige mere? 😉

Uanset om du besøger Split eller Trogir, så vil jeg anbefale dig at tage en bådtur til den af de to byer, som du ikke bor i. Begge byer har virkelig meget at byde på og er sindssygt smukke på hver deres måde.

Comments


bottom of page