top of page

READY FOR PARADISE: THIS IS WHERE I WILL SPEND THE NEXT FOUR DAYS
Efter en uge på Cambodias fastland er jeg nu mere end klar til paradis! De næste fire dage står den på paradis-ø, paradis-resort og paradis-omgivelser!

I går fejrede vi Andreas fødselsdag med god mad og en masse cocktails, derfor tager vi det helt roligt her til morgen, og glæder os til at skulle sejle ud på øen efter morgenmaden.

Vi skal bo på The Royal Sands Koh Rong, som er et helt nyt femstjernet luksus resort, der først lige er åbnet her i slutningen af december.

På deres hjemmeside og Instagram ser det fuldstændig vildt fantastisk ud, så jeg glæder mig helt vildt til at se det i virkeligheden og inyde et par dage i luksus sammen med Andreas og mine forældre. Hvis i vil følge med, så hold jer opdateret her på bloggen og mine sociale medier 😉

Comentários


bottom of page