top of page

READY FOR TAKE OFFDa jeg i juni måned blev kåret som årets blogger til Hunkemöllers Blogger Awards, var jeg så heldig også at vinde en tur til Barcelona. Jeg har været i byen tre gange tidligere, og det er uden tvivl en af mine favorit byer i Europa!

I dag er Andreas og jeg rejst afsted og netop landet i Barcelona, hvor vi ser frem til at starte Andreas sommerferie ud med Sangria og Tapas i rigtig lange baner 😉

Andreas har slet ikke holdt sommerferie før nu, så han trænger om nogen til bare at slappe af og nyde livet, og det er lige præcis hvad vi har tænkt os at gøre. Husk at du løbende kan følge med i min ferie på min Instagram @Josephinehelbrandt 🙂

Turen her er som sagt en præmie, jeg har vundet til Hunkemöllers Blogger Awards, og vi er sendt afsted i samarbejde med Holidayguru.dk, som har booket både fly og hotel til os.

Comments


bottom of page