top of page

READY FOR TAKE OFF // READY FOR A NEW ADVENTURE


Det er som om, at jo mere jeg rejser, jo mere stiger mit behov for at rejse. Jo mere jeg oplever, jo mere stiger min trang til at opleve. Det kan godt ende med at blive dyrt gennem et helt liv, men det er allerede for sent at stoppe op, og heldigvis har jeg aldrig fortrudt en eneste krone, jeg har brugt på at rejse. Så hellere spare pengene andre steder. At rejse giver mit liv perspektiv og mit sind oplevelser, som for mig er et uundværlig krydderi på livet.

I nat satte jeg mig for første – men helt sikkert ikke sidste – gang i år ind i en flyver. Denne gang er turen gået til en destination, som jeg aldrig har besøgt før. Jeg er nemlig på vej til Maldiverne, for at tjekke ud om billederne man ser fra det lille ø-paradis alle sammen er redigerede, eller om der virkelig findes så overdrevet smukt et sted her på jorden 😉 Og nårh jo. Så rejser jeg naturligvis også afsted for at slappe fuldstændig af, læse en god bog og få lidt sol på næsen.

Hvis du er nysgerrig på Maldiverne uden filter, så husk at du kan følge med på min Instagram @josephinehelbrandt og her på bloggen 🙂

Comments


bottom of page