top of page

Ready for take off!!


.. I tirsdags havde mine forældre sølvbryllupsdag, det blev fejret med stor morgenmad, musik og æresport, men det var slet ikke nok! Mine forældre har en tradition for at skiftes til hvert år på deres bryllupsdag at arrangere en hyggelig dag for hinanden. I år var det min fars tur og han er gået all in. Han har nemlig inviteret deres bedste venner og hele familien med til Cannes hvor vi de næste dage skal fejre dem med masser af rosé på stranden, god mad og fest. På søndag rejser mine forældre så videre og skal nyde en længere ferie bare de to.

Lige nu sidde vi i lufthavnen. Mine forældre skal rejse med ét fly og vi andre med et andet. Min mor aner stadig intet, så hun får et chok når vi mødes i Nice lufthavn og hun ser så alle sammen.

Det skal nok blive nogle dejlige dage!

// Josephine

Comentarios


bottom of page