top of page

Right from Italy


img_9527.jpg
img_9519-1.jpg
img_9507-1.jpg
img_9526.jpg

Kan I huske den her kjole? Jeg har blogget om den tidligere – det var mit absolut bedste køb på Sri Lanka i vinters. Jeg er blevet virkelig glad for den, og alt efter hvilke accessories man sætter til, kan den bruges forskelligt.

Billederne blev taget i Italien. Vi havde en fuldstændig fantastisk forlænget weekend i Piemonte. Den stod på pizza, pasta, risotto og vin i lange baner. En rigtig kæreste weekend, hvor vi fik spist god mad, drukket fantastiske vine, nydt italiens smukke natur og de mange vinmarker og selvfølgelig solen og de 28 grader.

.. Og til dem der følger med i min getfitbeforesummer-kur, så ja.. Jeg holdt pause fra min kur i Italien. I det fantastiske mad- og vin land er det helt umenneskeligt at skulle tænke på kalorier. I hvertfald når man kun er der fire dage. Men jeg er back on track og fortsætter flittigt frem mod målet. Jeg håber, at I har holdt i henover weekenden, mens jeg har ladet mig bade i brød og ost? 😉

// Josephine

Comments


bottom of page