top of page

ROSE LEMONADE


thumb_IMG_8255_1024
thumb_IMG_8296_1024

Jeg har haft den mest fantastiske fødselsdagsweekend – for slet ikke at snakke om min fødselsdagsfest for pigerne. De andre år har jeg lavet en aftale med en klub om at starte der inden de åbnede. Så har jeg fået serveret sushi og bobler, og har haft alle mine piger samlet et sted hvor der var plads til at jeg kunne invitere ALLE.

I år har jeg valgt at gøre det lidt anderledes og mere intimt ved at holde det hjemme hos mig selv, med hjemmelavet mad og kun plads til de aller nærmeste. Da jeg havde besluttet mig for at lave risotto til middagen var der kun tilbage, at finde ud af hvad jeg ville servere af drinks, og efter at have været i tænkeboks fandt jeg – synes jeg selv, på en rigtig god opskrift.


Hovedingrediensen er de her små favorit drinks ‘Rose Lemonade’ de er ikke så søde som almindelig lemonade, så de er perfekte til drinks, fordi man ikke får for meget sødt, men de samtidig stråler girly og lyserødt i glasset. Lige mig! 😉

Jeg starter med at hælde ca. 1 cm vodka i glasset, derefter ‘rose lemonade’ og til sidst en lille smule limesaft. Jeg pyntede mine drinks med isterninger hvor jeg havde lagt et par granatæblekerner ned i inden de røg i fryseren.

De ‘Rose Lemonade’ som ikke blev drukket til min fest, har jeg stillet i køleskabet, den fungere nemlig også rigtig godt uden alcohol, som læskedrik når vejret er godt. Du kan købe dem hos ByWaters her

:)

// Josephine

bottom of page