top of page

SÅDAN FINDER DU UD AF HVOR MEGET DINE SMYKKER ER VÆRD!Frygten for den mavepine det vil give, hvis jeg en dag mister et af mine smykker, og står tilbage uden værdibevis og dermed ikke har mulighed for at få erstatning af mit forsikringsselskab, har fået mig til at besøge en type forretning, som jeg aldrig har besøgt før. Det var et virkelig sjovt besøg og en fed oplevelse, som jeg gerne vil dele med jer.

I sidste uge besøgte jeg Nyfortuna, som er en forretning der opkøber guld – eksempelvis smykker, som folk ikke længere bruger, men de vurdere også smykker, og det var lige præcis den service, som jeg rigtig godt gad at opleve. Jeg havde en blandet håndfuld smykker, som jeg ikke anede hvad var værd. Bl.a. fordi mange af dem var arvestykker, gaver eller købt i udlandet, og som jeg heller ikke havde nogen kvittering på – deraf frygten for mavepine, for hvis man mister eller får stjålet sit smykke og ikke har papir på det, så er der sjældent erstatning at hente hos forsikringen.

FÅ 20% RABAT PÅ EN VURDERING OG CERTIFICERET FORSIKRINGSVURDERING

Til det første møde hos Nyfortuna afleverede jeg mine smykker og fik en forklaring på, hvordan de ville vurdere smykkerne, og bare få dage senere var værdibeviserne klar. Det er ret imponerende, for jeg ved, at det andre steder kan tage op til tre eller fire uger.

Jeg var naturligvis virkelig spændt på at finde ud af, hvad mine smykker var værd og blev vildt glad, da alle smykkerne viste sig at være en del mere værd, end jeg havde forventet og håbet på.

Derfor var det også ekstra fedt, at Nyfortuna havde lavet nogle certificerede forsikringsvurderinger på alle smykkerne, for det betyder, at jeg nu altid kan få smykkerne erstattet, hvis der skulle ske dem noget.

Nyfortuna leverede en virkelig god service. Jeg følte mig hele tiden i trygge hænder, og mine smykker kom rensede og flottere tilbage, end da jeg afleverede dem.

Jeg er så begejstret over min oplevelse hos Nyfortuna, at jeg fik lokket en rabatkode ud af dem, som jeg har fået lov til at dele med jer! Lige nu får du 20 % rabat på vurderingen af dine smykker – og det fede er, at du ikke behøver at vælge om du også vil betale for et værdibevis, før du ved om smykket overhovedet er noget værd. Hvis du gerne vil have et værdibevis, så får du også 20 % rabat på det. En rigtig god besparelse!

Det eneste du skal gøre er at nævne mit navn ved det første møde med Nyfortuna. Du kan tjekke deres hjemmeside ud – her .

Det er virkelig pengene værd! Jeg har fundet ud af hvad mine smykker er værd og samtidig har jeg fået officielle papirer på dem. Det giver en rigtig god tryghed – så det er en stor anbefaling herfra.

bottom of page