top of page

Sådan holder du styr på kalorierne


r

 .. Af flere omgange har jeg været typen der har talt kalorier når det var tid til at få strammet maveskinnet lidt op og afkortet et par centimeter om hoften. Jeg har også været en af dem der talte en kalorie for en kalorier, og ikke overvejede at der er forskel på kalorier. Jeg er på blevet klogere nu, er begyndt at overveje ikke bare hvor mange, men også hvilke kalorier jeg indtager, og det har faktisk givet pote!

Et fantastisk redskab til at holde styr på kalorier, hvor mange og hvilke vi skal have er Iforms Kostdagbog. Jeg har skrevet om den før, men nu har jeg fundet ud af at udnytte den til fulde, og det gør den altså begejstringen mindre.

Du indtaster en masse informationer om dig selv bl.a. høje, alder og vægt og så hvor meget du gerne vil tabe dig. Så regner kostdagbogen ud hvor mange kalorier du skal spise og hvordan dit indtag skal fordele sig udover kulhydrater, protein, fedt og kostfibre.  Jeg indtager altid 200-300 kalorier mere pr dag end kostdagbogen anbefaler fordi 1200 kalorier om dagen, som kostdagbogen anbefaler mig, simpelthen er for lidt. Det ender med at jeg sætter mit stofskifte i stå ved kun at få så lidt. Men med + 200/300 kalorier og ved ellers at følge de anbefalede fordelinger, så går det pludselig meget nemmere og hurtigere med at komme i form

Et lille tip, jeg håber I kan bruge!

// Josephine

Comments


bottom of page