top of page

SÅDAN SIKRE DU GOD VIN TIL GRILLMADEN
I morgen rejser jeg hjem til Danmark for at holde sommerferie, og hvis der er én ting jeg glæder mig ekstra sindssygt meget til, så er det dansk sommermad på grill og et godt glas vinno på terrassen, i mine forældres sommerhus.

I det hele taget glæder jeg mig til en forhåbentlig god dansk sommerferie, med masser af vin. Jeg drikker nemlig ikke ret meget alkohol her i Vietnam, fordi jeg ikke mener, at det hører sig til hverdagen og antallet af fester er begrænset, når hele ens omgangskreds fortsat befinder sig på dansk jord. MEN! Når man holder ferie er det en anden sag. 😉

Når jeg så endelig kaster mig over vinflaskerne, så forventer jeg også, at det nogle gode dråber der lander i mit glas. For at sikre mig selv mod dårlig vin – og garantere at jeg altid har en god flaske liggende klar til grillmaden, har jeg tegnet et abonnement hos Vinfarmen.

Vinfarmen består af en gruppe vin-eksperter, der er geniale til at sammensætte vine efter årstid, og den mad der dertil høre. Ved at tilmelde sig et af deres abonnementer, får man leveret tre flasker vin hver – eller hveranden måned, og er altså garenteret nogle virkelig gode vine, der passer til årstiden og samtidig får du mulighed for at smage nogle kvalitetsvine, som du måske ellers ikke ville have opdaget.

Du kan selv vælge om du ønsker at modtage tre flasker rødvin, eller én flaske hvidvin og to flasker rødvin. Er du vil med de vine du får leveret, har du mulighed for at bestille flere hjem af lige præcis dén flaske.

Jeg har bestilt pakken med en blanding af rød- og hvidvin, og glæder mig helt vildt til at komme hjem og se hvilke flasker der venter mig 😉

// Josephine

Følg min blog: Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt
コメント


bottom of page