top of page

SÅDAN SKAL DU REJSE MED DINE SMYKKER

Det kan være ret bøvlet at medbringe sine smykker på rejsen. Det er svært at holde dem adskildt, de ender ofte med at blive viklet helt ind i hinanden, og det er nemt at miste overblikket over, hvilke smykker man egentlig har taget med på ferien. Heldigvis findes der en ret simpel måde, hvorpå du kan komme problemet til livs.

Efter utallige rejser med umulige smykker fandt jeg på at medbringe mine smykker i små plastic bokse. De store har jeg købt i Søstrene Grene, og de små er købt på Ebay. Jeg fordeler mine smykker ned i de små æsker og samler dem så i en lille smykkepung.

På den måde sikre jeg, at det er nemt at få et overblik over de smykker jeg har medbragt, de vikler sig ikke sammen, men er lige til at tage på.

Jeg håber, at I kan bruge mit lille trave-tip! Vil du have mere rejseinspiration boomer min snapchat med netop dét lige for tiden. Følg med på @Jhelbrandt 🙂

// Jospehine

Følg min blog: Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

コメント


bottom of page