top of page

Sick and tired


Jeg ligger i sengen på dag to og har det forfærdeligt! Andreas lå sy fredag/lørdag og så snart han blev rask, ramte det mig. F***  Selvom jeg havde det helt forfærdiget i går, var jeg nødt til at kravle ud af sengen en halv time, fordi der kom nogen og skulle kigge på lejligheden – den er jo blevet sat til salg – men jeg var helt uden energi, så i stedet for en gå tur, som først var planen, måtte vi køre en tur. Andreas kørte mig en tur ned til kastellet, hvor vi fik kigget lidt på de flotte lyserøde træer inden jeg var direkte på vej hjem i seng igen. Og her ligger jeg så stadig.

Det er så forfærdigt, at være syg! Og jeg får helt stress ved tanken om, at det altså er min fødselsdag på torsdag og der skal jeg bare være rask!

Håber i nyder dagen lidt mere end jeg gør i dag!

// Josephine

Comments


bottom of page