top of page

Skal vi tabe os sammen inden sommer?


Jeg er endnu ikke kommet i gang med min personlige træner desværre. Jeg har været syg, og vores kalendre har ikke rigtig kunne matche endnu. Forhåbenligt jeg snart kommer igang. Imellemtiden er jeg selv begyndt. Det er snart sommer, og jeg trænger til at komme i form. Jeg burde nok egentlig været startet for flere måneder siden, men bedre sent end aldrig.

Jeg har tidligere haft succes, ved at tilmelde mig iformkostdagbog. Det et site hvor man indtaster hvad man vejer, hvor høj mand er, hvor meget man bevæger sig i dagligdagen mm. Bagefter indtaster man hvor meget man gerne vil tage sig, og hvor lang tid man har. Derefter fortæller siden så, hvor mange kalorier du skal indtage hver dag for at nå dit mål. Hver dag indtaster du så hvad du spiser, og siden fortæller dig hvor mange kalorier maden indeholder.

Hvis du træner indtaster du også det, og så får du flere kalorier at spise for. Det er en super god måde, at holde styr på at kalorieindtaget er mindre end kalorieforbrændingen.


fit

Jeg må spise 1200 kalorier om dagen. Det lyder måske af virkelig lidt, men faktisk spiser jeg lige så meget som jeg altid har gjort, jeg spiser bare nogle andre ting. Et eksempel på min dag med 1200 kalorier kan se sådan her ud:

1200 kalorier på én dag: Morgenmad: 1 skive rugbrød med to skiver tyndskåret ost. (30 gram) = 192 kalorier.

Snack: 2 gulerødder = 54 kalorier.

Frokost: 1 skive rugbrød 2 æg 50 gram rejer i lage En halv avocado = 423 kalorier

Snack: 100 gram rød peberfrugt = 31 kalorier

Aftensmad: 150 gram kyllingfillet 100 gram granatæblekerner 200 gram frisk spinat 100 gram rå blomkål og 50 gram 5% creme fraiche, som jeg blander op med lidt hvidløg og salt som dressing.

= 340 kalorier.

Snack: 10 mandler 10 gram mørk 70% chokolade

= 160 kalorier

Dagen indeholder samlet = 1200 kalorier

Det er sindssygt vigtigt, ikke at spise mindre end de 1200 kalorier, fordi så sætter du din forbrænding i stå, og så tager du lynhurtigt på igen, så snart du begynder at spise lidt mere. Derfor er det også vigtigt, at hvis du træner og derved forbrænder nogle ekstra kalorier den dag, så skal du også spise mere.

Jeg synes, at kostdagenbogen er mega motiverende, og en virkelig god måde at holde overblik på. Sidste uge var min uge nr. 1 og jeg har tænkt mig at køre i alt 8 uger, til at starte med. (Med en mindre pause, den forlængede weekend jeg har i Italien lige om lidt 😉 ) Mit mål er, at tabe mig minimum 4 kg. I er velkommen til at hoppe med på vognen? Jeg vil dele min menu med 1200 kalorier om dagen engang imellem, og det kunne være super fedt, hvis I har lyst til også at dele jeres?

// Josephine

Comments


bottom of page