top of page

SKIN CARE- AND PROTECTION MADE EASY


I snart 14 måneder har jeg levet under solen og solcreme har været en fast del af min hverdag. I længden bliver jeg virkelig træt af at skulle smører hele gruppen grundigt ind, men omvendt er alternativet værre. Heldigvis har jeg fundet en løsning.

Solens betydning for min hud er blevet virkelig tydelig efter, at jeg er flyttet til Vietnam. Uden solcreme kommer de små fine linjer i mit ansigt meget mere frem, ligesom pigmentpletter får plads på min hud. Heldigvis kan jeg holde det hele væk, ved at bruge solcreme og du kan være helt sikker på, at jeg aldrig igen kommer til at bruge mindre end faktor 30 når jeg rejser ud af Europa.

Men.. Den løsning, som nu har gjort min hverdag meget nemmere er COOLA. Et solcremes brand, der bl.a. har produceret en serie, der dufter fuldstændig fantastisk af mango, og som opføres helt vildt nemt med spray. Jeg har fået produkterne af COOLA, så jeg kunne teste dem, og må indrømme, at jeg er blevet rigtig glad for dem. Derfor vil jeg naturligvis også anbefale dem til jer, der står og skal op en solrig vinterferie 😉

コメント


bottom of page