top of page

SOME DAYS OF SILENCEHvis jeg skulle vælge ét sted, at komme tilbage til – ud fra de steder jeg besøgte på min fire uger lange rejse fra syd- til Nordvietnam, så er jeg slet ikke i tvivl om hvor jeg ville vælge.

Some Days Of Silence er det mest geniale navn, til den her lille perler af et hotel i byen Ninh Binh i det centrale Vietnam. Der er ikke andre restauranter eller butikker i nærheden. Hotellet ligger midt mellem rismarkerne på den ene side og havet på den anden side, med den mest fantastiske stand.

Stedets location gør, at du er tvunget til at slappe af, og dét er bestemt ikke en udfordring, i de smukke og rolige omgivelser. Det er ikke et sted man skal bo i en uge, så kommer du nok til at kede dig – men omvendt er tre eller fire overnatninger fuldstændig fortryllende.

Det lille køkken servere virkelig lækker lokal mad – noget af det bedste, jeg har fået i Vietnam. Stedet er indrettet sindssygt smukt i en meget eksklusiv og samtidig afslappet stil og så er der bare gennemført rent og pænt.

Selvom jeg virkelig nyder, at være tilbage i Danmark og se alle mine nærmeste, så er jeg også virkelig lykkelig for, at jeg skal tilbage til Asien – og tilbage til Vietnam. Jeg er slet ikke færdig med det fortryllende land, maden, varmen og de små uopdagede perler, som turister endnu ikke har spoleret.

// Josephine

Følg min blog: Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

تعليقات


bottom of page