top of page

Sommerferie i morgen!


c756bcd661cec30b3acd938e71afec7e

Efter fire lange uger med eksamen, så er det endelig slut i morgen! Sommerferien kalder og jeg tror ikke, at der findes ret mange på jorden der glæder sig mere end mig. Det sidste halve år har været fyldt med deadlines, enorme mængder arbejde og en flytning. Jeg elsker mit arbejde, så selvfølgelig har det været sjovt, men det har også været kanon hårdt, og nu glæder jeg mig bare til at slukke telefonen, grave min tæer ned i sandet og åbne en god bog.

Sommerferien er den bedste tid på året, og den skal nydes! Masser af kolde drinks, grillmiddage og cykelture. Jeg er så glad for at være flyttet tilbage til København, som jeg selvfølgelig skal nyde for fuld drøn i ferien, men jeg glæder mig også til flere udenlandsrejser. I år skal jeg bl.a. til Cannes og Barcelona

:-)

Jeg håber, at I også så småt kan begynde at nyde sommerferien, og stort tillykke til alle jer der er blevet student. Nyd tiden – det er pisse sjovt 😉

// Josephine

コメント


bottom of page