top of page

SRI LANKA / DAY 1


img_5789.jpeg

Hold Kæ*t hvor er det dejligt, at komme ned i varmen! Temperaturen ligger stabilt på 30 grader, solen ståler og humøret er højt. Den første overnatning havde vi i Negombo som ligger ca. 25 min nord for hovedstanden Colombo. Da vores fly var forsinket fra Doha, nåede vi desværre først ret sent frem, og det blev ikke til andet end en omgang aftensmad på en af de lokale restauranter og så på hovedet i seng.

I går morges stod vi så op og blev hentet af vores driver, som jeg har bestilt hjemmefra. Han kørte os til Pinnawala, som er en lille by på vej mod den gamle hovedstad Kandy. I Pinnawala ligger et regeringsstyret rehabiliteringshjem for elefanter. Det var en kæmpe oplevelse at se elefanterne gå frit rundt i den kæmpe park, hvor de også blev fodret og badede i floden. Kæmpe, smukke og sjove dyr. Virkelig en oplevelse, som man skal have med hvis man er i Sri Lanka.

Efter et par timer i Pinawala kørte vi videre mod Kandy. På vejen mellem de to byer stoppede vi på en restautant der hed ‘Robbinhood’ hvor vi for under 50 kroner pr person spiste en super lækker traditionel Sri Lankansk frokost inklusiv drikkevarer. Restauranten lå på en skrænt udover den smukkeste natur. Fra vores bord havde vi den vildeste udsigt. Så vild, at jeg helt glemte at knipse et par billeder. 😉

Da vi havde spist kørte vi videre til Kandy, hvor vi nåede frem i går aftes. Efter et hurtigt bad, gik vi ud for at få lidt mad.

I dag står den på sightseeing i Kandy, inden vi i morgen drager ind i junglen til Ella. Husk at I kan følge med hele dagen via snapchat

Jhelbrandt

// Josephine

Comments


bottom of page