top of page

SRI LANKA BOUND..


srilanka7bis

Vi er lige mellemlandet i Doha, og vores fly er 5 timer forsinket. Ikke den bedstw start på ferien.. Øv! Tilmed landede vores fly fra København en time før tid og derfor er det i alt ni timer, vi skal slå ihjel! Jeg glæder mig så sindssygt meget til, at vi er fremme. Jeg glæder mig til at slappe af, nyde vejret, stranden og solen, og selvfølgelig til at opleve det eventyrlige land.

Jeg kommer selvfølgelig til at blogge lidt fra ferien, men da ferie jo også handler om at koble helt af, så har jeg lavet nogle indlæg på forhånd, så jeg ikke skal hive computeren frem hver dag på ferien, men så bloggen stadig er aktiv og fuld af inspiration 😉

Hvis du har lyst til at følge lidt mere med i min ferie kan du gøre det på Instagram @Josephinehelbrandt eller på snapchat jhelbrandt

:-)

// Josephine

Comments


bottom of page