top of page

STAND UP PADDLE
Det her vejr gør mig helt høj. Andreas og jeg er taget i sommerhus, for at hygge og fejre Sank Hans, og her oppe er vejret helt fantastisk i dag. Vi har brugt det meste af formiddagen i våddragter på vandet, med en stand op paddle. Hvis du aldrig har prøvet det, så skylder du altså dig selv en oplevelse. Det er så hyggeligt.

Vi skiftes til at stå op og være ‘motor,’ mens den anden kan sidde foran og nyde solen og udsigten. Det er picnic til søs og ren idyl 😉

Jeg føler altid, at jeg får meget mere ud af mine weekender når jeg er i sommerhus. Selvom byture og vilde weekender kan være skide sjove, så har jeg altså bare mere energi i løbet af ugen, når weekenden er brugt på at slappe af og begrænset til lidt vin fremfor 10 farverige cocktails.. Den her weekende må siges at være ren afslapning og jeg nyder det helt vildt. Jeg håber, at du har en lige så dejlig weekend!

コメント


bottom of page