top of page

STRANDET I DOHA

Otte timer. Så lang tid er mit fly fra Doha og videre til Hong Kong forsinket. Det var virkelig ikke en del af planen, og med kun små tre timers søvn på flyveturen hertil, kan man godt sige, at jeg er rimelig flad nu.

Jeg har fået adgang til en lounge i Doha lufthavn og fundet mig en afslappende stol i et stille-område, så det er egentlig fint nok. Den egentlige udfordring opstår, når jeg om lidt skal ombord på det forsinkede fly og flyve syv en halv time det sidste stykke til Hong Kong. Det magter man ikke efter en lang flyvetur til Doha og så otte timers ventetid i lufthavnen. Åh altså.

Jeg lander klokken tre om natten lokal tid, så det er heller ikke meget søvn, jeg kan tillade mig at få på den næste flyvetur. Jeg skal jo gerne hurtigt vende mig til tidsforskellen, så jeg kan komme igang med arbejdet 😉

En lidt tung opdatering herfra. Forhåbenligt snart bedre nyt, når jeg lander på min final destination.. For now..

bottom of page