top of page

SUGAR HELSINKI EVENT: SUSTAINANLE LIFESTYLE


img_3669

img_3702

Så I med på snapchat i går? Jeg var inviteret til et fint event hos det finske PR bureau Sugar Helsinki – udover at jeg er mega vild med deres navn, så blev jeg også ret hurtigt vild med mange af deres produkter.

De har kun bæredygtige produkter og selvom  jeg egentlig aldrig har set mig selv som værende særlig organic, grøn eller hysterisk omkring miljøet, så må jeg indrømme at jeg faktisk stod der med flere af deres ting i hånden og synes, at det var lidt ekstra lækkert og tænke på at særligt deres hudpleje og makeup det ikke var fyldt med alt muligt snask.

Jeg har fået lidt produkter med hjem som jeg glæder mig til at prøve, og hvis noget af det virker for mig, så skal jeg selvfølgelig nok tippe jer omkring det!

:-)

I dag nyder jeg at weekenden står for døren. Jeg har lige lidt arbejde der skal klares, men heldigvis kun et par timer og så drager jeg i sommerhus, hvor jeg rigtig kan nyde solen og varmen, som forhåbentligt sparker igennem!

God weekend :-*

// Josephine

Comments


bottom of page