top of page

THESE PRETTY SHOES ARE MADE FOR WALKING

Et flashback til en helt fantastisk ferie i Hoi An. Jeg fik tændt mit kamera og opdagede, at jeg slet ikke har fået vist jer billeder fra vores tur. Hoi An er en gammel fransk by i det centrale Vietnam. Under Vietnamkrigen blev togskinnerne på vej mod byen sprængt i stykker, og derfor kom krigen aldrig rigtig til Hoi An. Det betyder, at det er den eneste by i Vietnam, der ikke blev bombet af amerikanerne og derfor også den eneste by, der stadig står tilbage med de gamle originale huse. Hoi An er SÅ smuk!

I Hoi An er det forbudt at køre på scooter eller i bil i den gamle bydel, og derfor kan man gå fredeligt rundt og se på de smukke bygninger og suge stemningen til sig uden at frygte for trafikken, der normalt er ret hæftig i Vietnam.

Lidt senere i dag laver jeg et indlæg, med tips til hvor du skal bo og spise i Hoi An – så hold øje med bloggen 😉

På billedet har jeg top på fra CS15 By Cashott, shorts der minder om dem her fra Sofie Schnoor, og sko fra CS15 By Cashott. De fine sko er SÅ gode at gå i, og det betyder virkelig meget, når man skal trave sådan en hel bydel igennem. Generelt er jeg ret vild med Cashott, som laver nogle virkelig fede ting med feminine detaljer og i høj kvalitet.


// Josephine

Følg min blog: Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page