top of page

THIS IS THE BALI YOU ALWAYS DREAMED OF

Colorful flowers, beach hair and villas full of daylight and stylish interior. This is how I always imagined that Bali would be like, and today we just checked into my dream. In collaboration with Nagisa Bali we are staying two nights in Villa Reiko, which is located in the southern part of Bali in a town called Nusa Dua.

I guess you can see from the photos how much I enjoy this amazing villa already. For now I will let the photos speak for them self, and if you are curious to see more please have a look at my Instagram story! 🙂

Dansk: Faverige blomster, strandhår og villaer fyldt med dagslys og lækkert interior. Det er sådan, jeg altid har forestillet mig Bali, og i dag er vi netop tjekket ind i min drøm. I samarbejde med Nagisa Bali skal vi bo to dage i Villa Reiko, som ligger i det sydlige Bali, i en by der hedder Nusa Dua.

Jeg tænker, at I kan se på billederne, hvor meget jeg allerede nyder den her fantastiske villa, og for nu vil jeg lade billederne tale for sig selv. Hvis du er nysgerrig efter at se mere, så kan du hoppe ind på min Instagram story ! 🙂

// Josephine

Follow my blog: Facebook here Bloglovin here Instagram here Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page