top of page

THIS IS WHERE I WANNA BEHold nu op hvor givet livet bare meget mening, når man sidder med tæerne i sandet og lader sig gynge rundt mellem palmer og et krystalklart blåt hav. Hvis jeg skulle vælge ét sted, hvor jeg skulle opholde mig resten af mine dage, så ville Sao Beach på Phu Quoc Island i Sydvietnam formegentlig været stedet.

I går besøgte vi den her helt fantastiske stand, og jeg måtte nive mig selv i armen et par gange, for at forstå at det virkelig er sandt, at jeg har flyttet min adresse og mit liv til det her fantastiske land. Selvom hverdagen ikke er startet endnu – og det naturligvis ikke er på det her lille stykke paradis-strand, at jeg skal bruge det meste af min tid, så føles det nu alligevel fantastisk at vide at sol, palmer og smukke omgivelser er hverdagen fra nu af. Tre ingredienser der virkelig gør godt for humøret.

På billederne har jeg en kjole på, som jeg købte på Sri Lanka sidste år. Du kan finde en der minder om, fra Ilse Jacobsen, lige her (den er lige nu sat ned med 50%). Solbrillerne er fra Izipizi .

Nedenfor har jeg lavet et lille mood-board med lækre sommer-sager. 🙂
// Josephine

Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

bottom of page