top of page

TIRSDAGSSTANKER OM FERIE-FEELING OG OVERSPRINGSHANDLINGER


Ferien synes allerede uendeligt langt væk, selvom det kun er omkring to uger siden, at jeg kom hjem. Jeg har haft en helt fantastisk sommerferie med intet mindre end tre rejser og nu er jeg bare faldet direkte tilbage i virkeligheden. Efter min praktik er jeg nu almindelig studerende igen og Syddansk Universitet har budt os velkommen hjem fra ferie med en eksamen – hvilken skøn start! Derfor kæmper jeg i de her dage foran computeren med at få den færdig. Heldigvis har jeg kun fem dage på skolebænken det her semester. Resten af tiden skal bruges på at skrive min BA-opgave og til januar er jeg så endelig uddannet journalist.

I mine små overspringshandlinger mellem opgaveskrivning, flyttekaos og alt mit andet arbejdet får jeg blandt andet kigget feriebilleder igennem og jeg faldt lige over dem her fra Portovenere som Andreas og jeg besøgte under vores roadtrip i Italien. Det var virkelig en smuk by, med det mest fantastiske blå hav hele vejen rundt om. Det var nogle virkelig skønne dage vi havde her. Hvis du kommer forbi Portovenere så lov mig lige at du hopper i et par gode sko og tager en klatre/gåtur i bjergene. Det er den for vildeste oplevelse!

Når du så kommer ned fra bjergtoppen igen, kan du nyde verdens bedste hjemmelavede pasta og hjemmelavede pesto på restaurant ‘Trattoria Tre Torri.’

En anden ting jeg bruger mine pauser fra eksamensopgaven på er at redigere en ferievideo som jeg vil dele med jer på min youtube kanal. Der er ret mange klip fra 14 dages ferie, så det tager lidt tid, men jeg regner med, at den snart er klar

:-)

// Josephine

bottom of page