top of page

TOP 10 BEDSTE OPLEVELSER 2015

Det er blevt fast tradition her på bloggen, at jeg på årets sidste dag laver en TOP 10 over de bedste oplevelser som året har budt på. Du kan se min liste for 2013 her og 2014 her.

2015 har været et sindssygt godt år. Jeg har haft nogle fantastiske oplevelser, er flyttet tilbage til København og har fået en kæreste. Derfor kan det også være ret svært at finde de 10 bedste ting, men her har jeg gjort et forsøg. Her kommer min top 10 fra 2015 i tilfældig rækkefølge.

1. Andreas (læs:Her er min nye kæreste)

12042648_10153506834797906_3535112549703232179_n

Selvom jeg sætter min top 10 op i en tilfældig rækkefølge, så må Andreas naturligvis nævnes som det første. Selvom vi også så hinanden et godt stykke tid i 2014, så blev vi først officielt kærester i 2015. At få ham ind i mit liv har været det største og dejligste.

Det kan tælles på meget få hænder hvor mange dage vi ikke har set hinanden i år. Vi er flyttet sammen og han er en fast og uundværlig del af mit liv, min hverdag og de drømme jeg har for fremtiden.

Han er et virkeligt godt menneske – sådan en som alle kan lide. Rummelig, sød, kærlig, klog og sjov. Og så deler vi den samme eventyrlyst og trang til at se og opleve verden. Jeg glæder mig helt vildt til at se hvad det kommende år har til os. Jeg ved at så længe vi bare er sammen, så skal det nok blive både rigtig spændende og helt vildt sjovt.

2. Mine forældres sølvbryllup (Læs: Billeder fra en vild weekend i Cannes)

IMG_0933
IMG_0952
IMG_0980

IMG_1127

Mine forældres sølvbryllup var en af årets absolut største og bedste oplevelser af flere årsager. Det var fantastisk at se hvor glade mine forældre stadig er for hinanden efter 25 års ægteskab, hvordan alle deres venner og familie gik all in på at fejre dem, og så var det et arrangement der bød på den vildeste luksus i min yndlings- og anden hjemby Cannes.

Mine forældre har en tradition med at de skiftes til at arrangere og lave noget hyggeligt for den anden på deres bryllupsdag. I år var det min fars tur, og han gik mere end all in.

På selve dagen havde min bror og jeg arrangeret, at alle deres venner og familie kom og vækkede dem med morgenmad, sang og æresport. Om aftenen var mine forældre, bror, Andreas og jeg på Nimb og spise. Virkelig lækker mad! Den efterfølgende weekend havde min far lavet en kæmpe surprise for min mor. Hun blev kørt i lufthavnen uden at kende til destinationen. Hun troede, at hende og min far nu var på vej på en skøn og afslappende ferie bare de to. Hvad hun ikke vidste var, at min far havde booket flybilletter til alle deres bedste venner og hele familien. Vi landede i Cannes torsdag morgen, og bare en halv time senere landede min mor og far. Da de kom ud i ankomsthallen stod min bror, Andreas og jeg og tog i mod dem. Som I kan se på billedet, blev min mor totalt overrasket og virkelig glad. Vi gik op igennem lufthavnen, og 200 meter længere henne fik min mor så endnu et chok. Her stod alle vennerne og familien og ventede. De efterfølgende dage stod så på ren luksus og fejring af mine forældre. Vi spiste på lækre restauranter, lå på den fedeste beach club og drak rosé om dagen og festede om natten. Det hele var meget overdådigt. Da weekenden var omme fløj vi andre helt høje tilbage til Danmark, mens mine forældre fortsatte videre på ferie.   3. Surfferie i Portugal (Læs: I våddragt og med surfboard)

IMG_0912
11128388_10153178573292906_78321924_n

I maj var jeg i Portugal på surfferie med en af mine bedste veninder Caroline. Vi havde en virkelig fed tur, hvor vi fik slappet af, hygget, lært at surfe, spist lækker mad og drukket en masse god vin over nogle gode og lange snakke.

Caro og jeg har det altid virkelig hyggelig og vores tur til Portugal var ingen undtagelse. Den faldt på et tidspunkt hvor vi begge trængte til lidt bedre vej og til at komme lidt hjemmefra. Jeg håber at vi får mulighed for, at tage en tur sammen igen i 2016.

4. Ferie i Vietnam (Læs: Feriebilleder fra Vietnam)

wpid-img_20150126_084811

I januar rejste Andreas og jeg på ferie i Vietnam. Vi havde tre uger og ønskede både at opleve det eventyrlige land, og have noget tid til at slappe af ved stranden. Den tur var den bedste ferie i mit liv, og jeg fladt fuldstændig for landet. De tre uger bød på overnatning i bungalow på stranden, sejltur i junglen, home stay hvor vi overnattede hos en lokal familie langt ude på landet, storbykaos,  cykeltur på landet og de smukkeste postkort-strande og det vildeste luksushotel. En perfekt kombination af primitive og grænseoverskridende oplevelser og livet som prinsesse – Og så gjorde det ikke turen mindre fantastisk, at Andreas og jeg lige var blevet kærester og stadig fløj rundt på den lyserøde sky 😉

5. Ystad Saltsjöbad (Læs: Ystad Saltsjöbad)

Her i december var Andreas og jeg en tur i Ystad hvor vi boede på mit yndlings spa-hotel Ystad Saltsjöbad. Det er altid det rene paradis at besøge det sted, og det var det også i år. Vi fik slappet af, snakket, spillet spil, spist lækker mad og drukket noget god rødvin. Et skønt afbræk i hverdagen, hvor man virkelig kan komme ned i gear og hygge sig sammen uden ringende telefoner eller et larmende fjernsyn.

6. Familie-weekend i Stockholm (Læs: Tresure hunt in Stockholm)

IMG_4015
stock

Jeg fik ikke taget ret mange billeder i Stockholm. Det skyldes at der var totalt fokus på familiehyggen, varm kakao og julestemning. Min bror og jeg forærede vores forældre en forlænget weekendtur til Stockholm i sølvbryllupsdage. Stockholm er helt vildt hyggelig julen, så vi tænkte det var en rigtig god måde at starte julen sammen.

Det var en helt vildt hyggelig weekend, hvor vi bare hyggede som familie, så Stockholm og fik shoppet lidt. Jeg er helt vildt glad for det tætte bånd vi har i min familie, og nyder virkelig at være sammen med dem.

7. Weekend i London (Læs:London i billeder )

I fødselsdagsgave af Andreas fik jeg en forlænget weekendtur til London. Ingen af os havde været i den britiske storby før, så det var en virkelig fed oplevelse at lege turister og se alle de monumenter, som man ellers kun har set i fjernsynet og på postkort. Vi var virkelig heldige med vejret, og kunne gå rundt i Londons gader og nyde solen, mens vi sugede alle indtrykkene til os. Det er virkelig en fed by. 8. Tisvilde uge 29 (Læs: Tisvilde 29 i billeder)

I uge 29 var pigerne og jeg i Tisvilde og fejre starten på sommerferien. En forlænget weekend fyldt med grin, hygge, fest og ballade. Jeg elsker når vi fire piger er samlet. Vi er på mange måder forskellige, men hygger os altid helt vildt meget sammen. Der er ikke noget selskab, hvor jeg griner så meget! Jeg håber virkelig, at vi får en tur mere til Tisvilde i 2016, selvom Carlas familie har solgt det sommerhus vi plejer at være i. 9.  Sitges & Barcelona (Læs: Billeder fra Barcelona)

IMG_0707

Top 10 listen i år bære ret meget præg af de dejlige rejser jeg har været på, men jeg elsker altså også virkelig bare at rejse! En af årets helt vildt skønne ture var min sommerferie med Andreas i Sitges og Barcelona. Det var ved gud ren afslapning, god mad og masser af vin. Den bedste mad-ferie jeg nogensinde har været på.

Det var helt vildt, så lækkert vi spiste.. Det kan de altså virkelig finde ud af.

Udover den lækre mad, så var vejret fantastisk og vi kom virkelig i den der helt fantastisk afslappede sommerferiestemning. Dagens største bekymring var hvilken bikini jeg skulle tage på. Helt fantastisk, at kunne koble helt af og nyde nuet. Sådan havde vi det i Sitges og Barcelona.

10. Sommerens weekender i Rørvig

Rørvig har altid været mig ultimative helle-sted. Min familie har haft sommerhus i Rørvig hele mit liv, og det har været et fantastisk fristed hvor jeg har kunne slappe helt af og nyde at være i nuet. Rørvig har været en kæmpe del af mig altid både som barn, men også som teenager elskede jeg at komme der. Modsat mange andre teenagere, der ikke kan finde noget værre end at skulle i sommerhus med deres forældre tænker jeg? Men jeg havde rigtig mange venner i Rørvig, og i weekenderne og sommerferien var vi en stor gruppe unge som hyggede og festede sammen.

De sidste par år er jeg ikke kommet så meget i Rørvig som jeg gerne ville. Der har været 1000 andre ting, men i 2015 har jeg heldigvis haft rigtig mange dejlige weekender der oppe. Både med min familie, mine veninder og med Andreas.

Jeg håber virkelig at forårs- og sommervejret 2016 bliver skønt, så jeg kan få en masse dejlige og afslappende weekender i Rørvig igen i det nye år.

// Josephine

Comments


bottom of page