top of page

TRE MUST-TRY RESTAURANTER I BARCELONA

Jeg nyder Italien til fulde, men har heldigvis også fundet tid til at få færdiggjort min anbefaling af tre restauranter i Barcelona, som jeg virkelig synes at du skal besøge, hvis du kommer forbi den spanske ferieby. 🙂 Here you go..

CRUDO BAR

Gran Via de les Corts Catalanes 654, Barcelona

Kommer du i weekenden er det en god ide at bestille bord, til gengæld kan du så også se frem til nogle virkelig lækre cocktails og et lækkert måltid. De fleste restauranterne i Barcelona har næsten samme menukort, men på Crudo Bar, finder du nogle andre specialiteter. Vi nød bl.a. en fiske suppe med blåmuslinger og jomfruhummer og en lækker poke bowl med laks.

Lov mig at du starter med deres catalanske tomatbrød! De smager bedre end nogen andre steder i byen 😉


VIA GRANADOS

Carrer d’Enric Granados 67, Barcelona

I den mindre turistede ende af Barcelona finder du den lille tapas restaurant Via Granados. Her sidder du blandt lokalbefolkningen og nyder lækre spanske specialiteter der virkelig smager af noget. Personalet er søde, imødekommende og nærværende uden at fylde for meget, og man glemmer for en kort stund, at man befinder sig i en af europas mest turistede byer.


GOURMET TAPAS BY SENSI

Carrer de Milans 4, Barcelona

Sidste gang jeg var i Barcelona besøgte jeg for første gang ‘Gourmet Tapas by Sensi’ og jeg kan ikke forestille mig, at jeg nogensinde kan planlægge en tur til Barcelona igen uden også at lave en reservation hos Gourmet Tapas by Sensi.

Den forholdsvis lille restaurant emmer af hygge og ud af vinduet i køkkenet strømmer det absolut lækreste tapas, der er til at opstøve i Barcelona. Det koster en anelse – men kun en anelse mere end gennemsnittet, men til gengæld får du også virkelig forkælet dine smagsløg.

Det er en rigtig god ide at reservere bord i forvejen. Det kan du gøre via deres hjemmeside her.Comments


bottom of page