top of page

TRE SIMPLE STEPS TIL EN MERE POSITIV HVERDAG


Udfordringer er der nok af, nogle gange takler du dem fint og andre gange skal der ikke ret meget til, for at bægeret flyder over. Vores mængde er overskue er tit styret af ting, som vi rent faktisk godt selv kan gøre noget ved, og det er værd at investere i sit eget overskud, for med det kommer også den positive tilgang til alt hvad hverdagen byder os, og det betyder intet mindre end et bedre liv.

Jeg har flere gange været igennem perioder, hvor jeg virkelig har skulle arbejde med mig selv for at bevare den positive energi og overskuet. Sådan havde jeg det en periode, lige da jeg var flyttet til Odense for at studere, og jeg oplevede det også i en periode da jeg arbejdede på Ekstra Bladet, og synes at min chef var ret belastende.

Der findes lorte opgaver og skod perioder, men noge af de triste dage kan du faktisk få vendt til noget positivt, med små simple tricks.

1. Øv dig i at tænke på de gode ting Jeg tror og håber på, at de fleste kan finde ting eller personer i deres liv, som de er glade for. Øv dig i at tænke på de ting, som du værdsætter i dit liv, fremfor at fokusere på ting der går der på. De positive tanker, kan få dig til at se tingene i et større perspektiv, og så skal der pludselig mere til for at slå dig ud af kurs.

2. Husk – du bestemmer selv! Er der noget, der har irriteret dig i en længere periode, og som går udover din livskvalitet? Husk at vi kun har ét liv, og at vi selv bestemmer, hvad vi ønsker at bruge det på. Jeg selv trængte til en pause fra det hamster hjul mange af os løber rundt i til daglig, og derfor er jeg flyttet til Vietnam, for at opleve noget nyt. Du bestemmer selv over dit liv, og det er dit eget ansvar, af få det bedste ud af den tid du har på jorden.

3. Spis sundt og få nok søvn Lever du af færdigretter og går for sent i seng? Det er den helt sikre vej til dårligt humør, mindre energi og forsvundet overskud. Sørg for at spis sundt (det meste af tiden) og få minimum otte timers søvn. Man skal virkelig ikke undervurdere hvad det betyder for ens humør.

Ha’ en rigtig dejlig dag! <3

// Josephine

Følg min blog: Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page