top of page

TRE STEDER DU SKAL SPISE MORGENMAD I BARCELONA





FEDERALS





Carrer del Parlament 39, Barcelona.





Federals har to cafeer i Barcelona og servere både morgenmad, frokost og forskellige kager. Der er super meget lækkert at vælge imellem på menukortet og meget rimelige priser. Cafeen er også genial hvis du leder efter et hot WIFI-spot, hvor du vil sidde et par timer med din computer.











FLAX & KALE





Carrer dels Tallers 74b, Barcelona





Flax & Kale servere formegentlig Barcelonas mest instagrammede morgenmad. Der er en virkelig fed vibe i restauranten og mangle lækre ting på menukortet. Prøv eksempelvis en af deres mange populære smoothie bowls eller en majs- og quinoa pandekage med avocado creme, svampe, tomat og proceret æg. Det smagte virkelig godt 😉

Hvis du kommer i weekenden er det en god ide, at komme før kl. 11.30 hvor der begynder at være kø.














WE BISTRO





Ronda Sant Pere 70, Barcelona





WE Bistro er ikke et egentlig morgenmadssted, men de servere enkelte morgenanretninger hele dagen. Uanset om du kommer til morgenmad, frokost eller aftensmad har bsitorien super lækre retter på menukortet, både som hovedretter og tapasanretninger.

Som du sikkert fornemmer på billederne af min morgenmad, så er jeg ret vild med avo-toast og turens bedste fik jeg altså på We Bistro. Den ser super simpel ud, men den smagte fantastisk.




bottom of page