top of page

Update fra træningslejeren..


Endnu en lille update fra min træning. Det er gået op og ned med min motivation, og resultaterne har også ladet vente på sig, men nu er det endelig som om, at det er vendt, og ikke bare jeg men også Andreas er begyndt at lægge mærke til de små forbedringer.

Jeg får trænet fire gange om ugen, tænkt lidt mere over hvad jeg spiser, uden dog at være fanatisk for der skal også være plads til et godt glas rødvin og lidt fuldkornslasagne i vintermørket, og efter lang tids venten begynder resultaterne endelig at dukke frem.

Jeg har i en lang periode ikke spist sundt nok og slet ikke fået trænet nok. Jeg drømmer ikke om et taljemål på 55cm, men bare om at være sund og rask og at føle mig godt tilpas i min bikini -og nu går det endelig i den rigtig retning.

Efter at jeg er begyndt at træne mere, er det også blevet mere naturligt for mig, at skulle forbi fitness lidt oftere. Før i tiden krævede det en lang diskusion med mig selv, inden jeg fik losset mig selv ud af døren, men nu er det heldigvis meget mere natuligt, og ikke noget jeg tænker lige så meget over. Nu har jeg på egen krop mærket, at det passer, når de siger, at man bare lige skal igang, og at den første tid er den hårdeste! .. Og nu lyder jeg måske som om, at jeg er i mål og har styr på det hele. Det har jeg ikke, der er godt stykke vej til målet, men det er sku da motiverende, når man begynder at kunne se de små fremskridt. 😉 Go girls!

… Og så lidt motivation 😉


ll

In english: I feel like i should give you a little update on my training. So far it has been a journey with ups and downs. I have been trough a mega loss of motivation, and the results have been missing for a long time, but now it’s finally looking brighter. I start to see some small improvements, and even Andreas has noticed 😉 I have working out for four times a week, thinking a bit more about what I eat, without being fanatical – I need my glass of red wine and a little whole grain lasagna in the winter darkness, but now i finally starts to see some results. In a long time I have not been t eating healthy and not been working out enough. I do not dream about a waist of 55 cm, but I wish to be healthy and to feel good in my bikini -and now it’s finally moving in the right direction. It might sounds like I have reached my goal, but not jet. There is still some way to go, but it seeing the results coming slowly gives me the motivation to carry on.

// Josephine

Comments


bottom of page