top of page

UPDATE ON MY LIFE


Jeg beklager, at jeg har været så dårlig til at opdatere bloggen den seneste uge. Der har virkelig været meget at se til efter vores ferie, og samtidig har jeg været totalt ramt af jetlag, hvilket har betydet at jeg har haft helt vildt svært ved at holde mine øjne åbne efter kl. 20.

Oven i hatten så har hele min weekend også stået på arbejde. Både i går og i dag sidder jeg med en nyhedsvagt på Ekstra Bladet. Jeg glæder mig til næste uge, hvor jeg heldigvis har lidt mere fri. Det synes jeg allerede, at jeg trænger til 😉

Opdagede I at Queen Of Scandinavia havde første casting på 2016 turen i går? Det gik løs i Magasin i Fields, og det var ret underligt for mig ikke selv at være der, men jeg hørte at det gik rigtig godt. Hvis du endnu ikke har tilmeldt dig casting så kan du læse mere her om hvordan du gør det.

:-)

Håber I nyder jeres søndag. Jeg lover at holde bloggen opdateret mere stabilt fra nu 😉

// Josephine

Commentaires


bottom of page