top of page

VALENTINE // DINNER ON THE BEACH


img_6610.jpg
img_6532.jpg

thumb_IMG_1877_1024

Valentines Day. En dag der skiller vandende, får singler til at spise junk food, kærester til at forkæle hinanden, mens andre helt ignorere dagen og kalder den åndsvag.

Jeg er ikke noget særligt forhold til Valentinsdag. Jeg går ikke rigtig op i dagen, men jeg har heller ikke noget imod den. Jeg synes det er sødt når kærester forkæler hinanden på dagen, men ikke hvis det kun sker denne ene gang om året.

Jeg har i løbet af ugen prikket lidt til Andreas og for sjov spurgt hvad han har planlagt. I går spurgte han mig så om vi skulle lave noget særligt i dag, men helt ærligt så har jeg mest lyst til bare at være hjemme, slappe af og nyde min søndag efter en dejlig lang ferie og inden hverdagen kalder igen i morgen. Derfor fejre vi ikke valentinsdag i dag.

Til gengæld havde vi en meget romantisk dag i torsdags hvor vi have ‘private dinner’ på stranden i Bentota på Sri Lanka. Det var virkelig eventyrligt, smukt og romantisk. Vi sad helt alene på stranden, lyttede til havet og spiste en virkelig lækker fem retters middag. Rundt om bordet havde de lavet nogle smukke fakler, så vi sad i lyset fra de flotte flammer.

:-)

Hvad laver I på Valentines Dag?

:-)
bottom of page