top of page

VEDANA LAGOON // PEACH AND QUIET LUXURYDrømmer du også nogle gange om at besøge de der hjernedødt smukke resorts, som man kun ser på film eller i meget dyre tv-reklamer? Vedana Lagoon Resort er et af de hoteller.

Da vi ankom fik vi anvist den smukkeste villa, der stod på pæle udover vandet. Soveværelset var indrettet på et glasgulv, så vi kunne følge med i livet under vand, og hele badeværelset var lavet i hvid marmor, med undtagelse af den udendørs bruser, hvor vi kunne tage bad under palmerne og den åbne himmel. For slet ikke at tale om den kæmpe store private terresse, hvor vi kunne nyde solen og den hjernedøde udsigt.

Alle gæster får også adgang til en cykel. Resortet ligger på et ret stort område, og det er virkelig hyggeligt at kunne cykle ned til morgenmaden, ud på broen for at dyrke Tai Chi eller ned til poolen. I det hele taget er der en virkelig lækker stemning, nogle sindssygt smukke omgivelser og et virkelig højt serviceniveau, der gør det til en meget eksklusiv oplevelse, at besøge det femstjernede resort.

Vedana Lagoon ligger i Sydøstasiens stør ste lagoone med en smuk udsigt over vand og bjerge. Fra hotellet er der ca. 30 minutter udenfor byen Hué, som er en super spændende gammel Vietnamesisk kongeby. Hotellet har en shuttlebus, så man ikke selv bekymre sig om, at komme ind til byen.

Skal du selv besøge Vietnam, vil jeg helt klart anbefale den her perle af et hotel, som er perfekt til afslapning, solbadning, ro og wellness. Lige nu er jeg ved at lave en video over vores tid i Hué, så stay tuned, for flere skønne live-billeder. 🙂

Husk også at du kan følge hele vores Vietnam-eventyr på min snapchat: Jhelbrandt og Instagram @josephinehelbrandt

// Josephine

Følg min blog: Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt
Comments


bottom of page