top of page

VIDEO // ROOM TOUR – SE HVOR JEG BOR I HO CHI MINH CITY
Hej piger – glædelig søndag. Jeg håber, at I har en dejlig weekend – det har jeg i hvert fald, og som I måske så på Snapchat i går, så var jeg til en helt fantastisk koncert på Jaz N’ Art Club her i Ho Chi Minh. En super fed jazz klub, med nogle helt vildt gode musikere og sangere. 🙂

I dag har jeg fået klippet min House tour video færdig. Nu har vi også kun boet her i snart tre måneder, men bedre sent end aldrig 😉 Indretningen er meget anderledes, end min egen indretningstil, men alligevel nyder vi at bo her og omgivelserne er fantastiske. Både lokation, området Thao Dien, vores pool og fitness er så lækkert. Have a look:

Jeg håber, at I synes, det er sjovt at se, hvordan vi bor. Her til sidst vil jeg lige kommet med et lille tip. I morgen er nemlig fars dag, og har du endnu ikke købt en lille ting til den mand, der gav dig livet, så har jeg en ret fed ide – og en rabatkode – til dig lige her. 🙂

God fars dag!

// Josephine

Følg min blog: Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Commentaires


bottom of page