top of page

VIDEO // TIL MODEL CASTING I VIETNAM

Jeg havde den mest grinern oplevelse forleden, da jeg var til model casting hos et Vietnamesisk castingbureau. De skrev til mig på Facebook, om jeg ikke havde lyst til at komme forbi, og selvom jeg ikke gør mig tanker – eller har ønsker om, at blive super model og skuespillerinde i Vietnam, så tænkte jeg, at det kunne blive en hammer sjov oplevelse.

De forestillinger jeg havde til castingen var helt anderledes, end det jeg reelt kom frem til. Det var virkelig en speciel oplevelse – og jeg filmede det hele, så du kan se det i videoen ovenfor.

Hvis du kan lide videoen, så håber jeg meget at du vil Subscribe til min YouTube kanal ved at klikke her.

I had the funniest experience the other day. I went for a Vietnamese casting at a casting agency here in Ho Chi Minh City. They contacted me trough Facebook and even though I don’t have any plans about being a hot model or actor, I though it was a nice way to experience something new.

The casting wasn’t as I had imagined at all, but I filmed it all so you can see it in my new video above. If you like what you see I would appreciate if you would subscribe to my YouTube channel by clicking here. Thank you!

Comments


bottom of page