top of page

VIDEO: PARADISSTRANDE, VILDE DELFINER OG ROOM TOUR MAURITIUS
Vil du have et lille sneakpeak fra min ferie i Mauritius? Så se med her. Jeg har nemlig lavet en video med klip fra turen, hvor vi boede i den smukkeste villa, badede på nogle af de flotteste strande og svømmede med delfiner i det fri. Det var virkelig en skøn ferie med min familie og Andreas. Mauritius er et af de smukkeste steder, jeg har besøgt, og jeg gad virkelig godt tilbage og opleve noget mere af det idylliske land.

I tiden efter Mauritius og frem til vores take off til Vietnam havde jeg sindssygt travlt. Jeg skulle både pakke lejligheden ned, pakke min kuffert og lave en journalistisk historie færdig til Tv2. Den kan du se her. Derfor var det først da vi sad om bord på flyet mod Ho Chi Minh, at jeg fik tid til at lave filmen færdig. 🙂

Jeg håber, at I synes det er sjovt med de her små film. Jeg synes selv, at de er ret sjove at lave og så er det en virkelig hyggelig måde, at gemme sine ferieminder på. 🙂 Du kan se flere billeder af den villa vi boede i her.

Vidoen nedenfor kan vidst kun ses på computer. I hvertfald ikke på Iphone og Ipad.

// Josephine

Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page