top of page

VORES BRYLLUP // HER ER WEEKENDENS PROGRAMJeg forstår slet ikke, at det er nu. Jeg forstår slet ikke, at det er i dag at alle vores gæster ankommer til den her lille perle i det nordlige Italien – og jeg forstår slet ikke, at de ankommer fordi de skal være med til at fejre vores bryllup. Det hele virker fuldstændig vildt lige nu. Jeg er så lykkelig for, at vi valgte lige præcis Villa L’antica Colonia, som rammen for vores bryllup, her er så vildt smukt!

Heldigvis er jeg ret rolig. Vi nåede alle de ting vi gerne ville nå i går, og de sidste ting, skal vi nok nå at få styr på i dag, inden de første gæster begynder at indfinde sig.

I dag er der ‘fri leg’ på programmet. Gæsterne ankommer på forskellige tidspunkter, og derfor handler dagen i dag bare om at få taget godt imod alle, nydt et har kolde drinks i skyggen og måske nyde en dukker i søen. Vigtigst af alt, så handler det om at være sammen og faldt til, inden det hele går løs i morgen.

Lørdag er der så fuldt program! Mit vækkeur ringer alt for tidligt kl. 06.30 – åh jeg håber, bare at jeg kan sove indtil det ringer, og at jeg ikke er for spændt 😉 Så går jeg naturligvis i gang med den store makeover, hvor der både skal laves hår og makeup. Jeg har planlagt at gøre mig klar sammen med min ‘Bridesmaid’ som har lovet at sætte mit hår.

Klokken 11 starter musikken i kirken, og så skal jeg altså være klar til, med min far under armen, at gå op ad kirkegulvet. Det bliver helt vildt – og er helt klart et af de øjeblikke, som jeg glæder mig aller mest til ved i morgen.

Efter vielsen ska vores gæster ud og sejle på Lake Orta, mens Andreas og jeg får taget bryllupsbilleder. Vi har en super dygtig fotograf med fra Danmark, Brian Lichtenstein, som jeg tidligere har samarbejdet med i forbindelse med mit arbejde på Queen Of Scandinavia. Du kan tjekke hans billeder og stil ud – her.

Efter photoshoot skal Andreas og jeg tilbage til villaen og gøre de sidste ting klar, inden vores gæster kommer retur fra sejltur og frokost på vandet. Straks de er tilbage serveres bryllupskagen, og så står den på masser af kolde bobler, havespil og sprøde toner fra vores danske DJ. Min ven Kenneth er så fantastisk, at han er rejst til Italien for at sikre et højt musikalsk niveau til vores bryllup, og jeg er så taknemlig! Hvis man skal være sikre på en fest, så skal man booke ham! Han er imponerende dygtig til at lure publikum og finde det musik, der virker til de mennesker, han står overfor. Han kan bookes via email: kenno1983@icloud.com eller du kan skrive til ham på Facebook – her.

Hen ad eftermiddagen er der så indlagt en lille pause. Vi har sagt til de mandlige gæster, at de gerne må have shorts på om dagen, så de ikke dør i varmen, og derfor er der indlagt tid til at skifte tøj eller slapper af for en kort stund.

Derefter mødes vi igen til endnu en omgang bobler og en lille snack, inden vi alle sammen sætter os til bords, og nyder – hvad jeg satser på – bliver en helt fantastisk, simpel og lækker italiensk middag.

Kort inden klokken slår midnat er planen, at vi skal danse brudevals på villaens øverste terrasse, og så bliver der ellers budt op til dans, når vores DJ igen står for musikken og dansegulvet – og ikke mindst baren åbner. Det bliver et langt program om lørdagen, men jeg håber alligevel, at festen også bliver en succes! Men mon ikke. Med den DJ og de skønneste venner og familie, kan det kun blive festligt.

Søndag morgen står den på brunch med udsigt over vandt – og (forhåbenligt, fristes jeg til at skrive.) kollektive tømmermænd. Derefter fortsætter hyggen på helt afslappet manér i haven med en masse kolde sodavand, og måske en dukkert i vandet.

Sidst på eftermiddagen siger vi farvel til vores gæster, og så starter Andreas og jeg bilen for at køre på vores ‘bryllupsrejse part 1.” Den har jeg skrevet et indlæg om, som du kan læse her på bloggen på søndag 😉

Husk at du også kan følge med i mit bryllups-eventyr på Instagram @josephinehelbrandt

Comments


bottom of page