top of page

VORES BRYLLUPSINVITATIONER // VINFLASKER MED EGET DESIGN
Jeg har glædet mig helt vildt til at vise jer vores bryllupsinvitationer, som jeg er selv er helt vild med! Da vi startede med at skulle invitere vores gæster, gik vi straks igang med at tænke kreativt og prøvede virkelig at finde på en fed måde, at sætte stemningen for vores bryllup allerede her.

Da brylluppet skal holdes i Italien, var jeg ude i at udforme invitationerne som boarding kort eller personlige pas, men da jeg så faldt over en dansk leverandør af personlige vine, så var jeg slet ikke i tvivl! Hos ‘Min Vin‘ kan man nemlig designe sin egen etikette og efterfølgende vælge hvilken type vin, man ønsker, at den skal sættes fast på. Udover at være genialt som en personlig gave, så synes jeg virkelig også, at det fungere perfekt som bryllupsinvitation.

Vi valgte at prøve med to forskellige typer vin. Jeg ville nemlig gerne have noget med bobler, fordi det er mest festligt, men omvendt synes jeg også at vinen skulle komme fra Italien, når det nu er dér, vi skal giftes. Derfor endte vi med en flaske bobler fra Tyskland og en hvidvin fra Italien. Jeg er helt vild med begge to!

Når man bestiller sådan noget på nettet, kan man godt nogle gange blive i tvivl om kvaliteten, men jeg synes virkelig at ‘Min Vin’ levere noget virkelig flot arbejde. Etiketterne sidder lige, de sidder fast, de er trykt på noget lækkert papir og i det hele taget virker det bare meget gennemført, lækkert og professionelt.

Derudover fungere deres kundeservice virkelig godt, hvis man har spørgsmål, og leveringen var hurtig og effektiv. Særligt taget i betragning, at de jo først skal producere alle etiketterne og bagefter sikre, at de sidder ordenligt og pænt på vinflaskerne.

Etiketten kan man designe via ‘Min Vins’ hjemmeside, eller man kan skabe det ønskede look i et andet program, og så uploade det som et billede. Jeg valgte, at vi ikke skulle have så meget information på selve vinetiketten, men at den i stedet skulle være enkel og estetisk. Derfor skrev jeg vores kommende fælles efternavn, navnet på location, dato og det søde lille citat ‘all because two people fell in love,’ For det er jo faktisk det, som det hele handler om. Kærlighed.

For at få lidt mere information ud til vores gæster valgte jeg at designe to “flyers” som vi lavede hul i og bandt fast omkring flaskehalsen. Her står både hvor brylluppet skal afholdes, lidt om dresscode og et program over de forskellige dage. Først jeg var jeg i tvivl om programmet skulle være en ‘overraskelse,’ men blev enige med mig selv om, at det sikkert bare ville skabe større spænding og forventning hos vores gæster, når de allerede på forhånd ved hvad der skal ske. Jeg synes, i hvertfald at vi har fået planlagt et program, der er værd at se frem til.

Da vi endelig kom til at skulle dele invitationerne ud til vores gæster, var reaktionerne heldigvis fuldstændig magiske. Alle blev virkelig glade og det var fedt at se, hvordan rigtig mange pludselig glædet sig endnu mere til vores bryllup. Det er virkelig den fedeste måde at invitere til bryllup på! Det er jo virkelig dejligt, når man selv går og glæder sig og forsøger at skabe de perfekte rammer om den store kærligheds-fest, at ens gæster så også er glade og forventningsfulde.

Der er i hvert fald ingen tvivl om, at de flotte invitationer havde præcis den effekt, som vi ønskede! Og jeg kunne ikke selv havde ønsket mig en flottere måde at invitere mine nærmeste til kærlighedsfest i Italien.

Min varmeste anbefaling til Min Vin. Det har simpelthen været den bedste måde at starte brylluppet på.

Comments


bottom of page