top of page

VORES BRYLLYP I BILLEDER // BRYLLUPSKAGE OG HAVESPIL MED UDSIGTOG SÅ SELVFØLGELIG GRUPPEBILLEDERNE..
Foto: Andreas forældre, mine forældre og brudeparret.
Foto: Andreas forældre og brudeparret.
Foto: Mine forældre og brudeparret.
Foto: Andreas og min brorFoto: Andreas og alle damerne under 40 😉
Foto: To af mine bedste veninder og mig.
Foto: Min skønne familie + brudeparret.
Foto: Andreas og den hårde kerne 😉Foto: Best man, der også tog tjansen som toastmaster, bridesmaid og brudeparret.

Åh hvor er det urimeligt, at man kun skal opleve sin bryllupsdag én gang i livet. Det var uden tvivl den vildeste dag, og måske er det ikke helt gennemtænkt, at jeg nu sidder og kigger på billeder, mens jeg er helt alene i Hong Kong. Savnet til Andreas bliver i hvert fald ikke mindre 😉

Anyway, jeg synes, at det var på tide at vise jer nogle billeder fra ‘receptionen’ til vores bryllup. Egentlig var det jo ikke en rigtig reception, men mere bare en dejlig dag, vi brugte med vores gæster. Vores bryllupsdag startede naturligvis med, at vi gjorde os klar (læs mere – her), så afholdt vi vielsen (læs mere – her.), derefter sendte vi vores gæster ud på en sejltur på Lake Orta, mens vi fik taget bryllupsbilleder, og så mødtes vi alle sammen i den smukke Italienske villa, hvor den stod på afslappet hygge, bryllupskage, havespil og så fik jeg også kastet min brudebuket. Det hele forgik mens min yndlings DJ – DJ Kenno, som var fløjet hele vejen fra Danmark, spillede de lækreste toner i baggrunden.

Bryllupskagen blev serveret i villaens vildt gamle vinkælder, hvor dørerne kan åbnes ud til en af de små grønne haver, der har smuk udsigt over søen og citrontræer med store solmodne citroner. Lige præcis som jeg drømte om. Rigtig italiensk.

Jeg synes virkelig, at tiden gik alt for hurtigt, så jeg priser mig lykkelig for, at vi startede dagen tidligt og næsten fik fejret vores kærlighed sammen med vores gæster i 20 timer + en brunch søndag. Jeg deler snart nogle flere indlæg om alt fra små detaljer, til bryllupsmiddagen, brudevals og meget mere.

Brudekjole: Karim Design Brudebuket: Florist Lars Jon Alle billederne er taget af den danske bryllypsfotograf – Brian Lichtenstein

Comments


bottom of page