top of page

Water Made Exciting


IMG_4538
Collage_Fotor

Det her er min afhængighed! Hver dag når jeg kommer hjem er det første jeg gør, at gribe den kolde falske vand jeg har stående i kølestabet, lave nogle bobler i den og tilsætte smag – med god samvittighed. Sodastream har nemlig lanceret en ny smagsvariant der hedder ‘Free’ og som er fri for konserveringsmidler og kunstige søde-, farve- og smagsstoffer.

For et par uger siden udloddede jeg en Sodastream Power maskine til en heldig læser, og jeg har helt glemt at offentliggøre vinderen! Rikke Overgaard kan se frem til sprøde bobler og lækker smag hele sommeren! Pakken er på vej til dig

:-)

Udover min hverdagsafhængighed så elsker jeg også min sodastream maskine fordi, at jeg med den i hjemmet altid kan tryllet et par lækre drinks frem. En lækker sodastream smag, lidt sarte bobler og et skvat vodka. Mere skal der ikke til før din drink smager eksotisk og fremkalder palmer og feriestemning. 😉

Apropos ferie så er jeg netop på vej ombord på mit fly til Milano. Den står på en forlænget weekend på en vin

// Josephine

bottom of page