top of page

GET INSPIRED BY: NICOLINE AAGESEN

Hun har opnået det, som mange piger drømmer om, nemlig en professionel og international karriere som både danser og model. I dag bor den danske skønhed i Hong Kong, og står på kanten til at slå igennem som professionel fotograf. Hvordan opnår man al den succes? Det får du svaret på her.

Som noget nyt her på bloggen præsenterer jeg hver måned for en cool kvinde, som jeg er sikker på vil inspirere jer! I dag skal I mødes Nicoline Aagesen. Jeg har kendt den blonde dame, siden jeg var barn, fornylig besøgte jeg hende i Hong Kong, og i dag får I et indblik i hendes spændende karriere og hverdag.

Nicoline Aagesen beskriver sig selv som eventyrlysten og en pige med mod på livet og dets mangfoldighed. Som kun 18 årig forlod hun Danmark for at følge drømmen om en professionel dansekarriere i New York. Hun blev optaget på Broadway Dance Center, men efter kun et halvt år på den prestigefyldte danseskole vendte Nicoline Aagesen hjem. Hun blev nemlig tilbudt et job som danser i musicalen ‘Den eneste ene,’ og det fik hendes dansekarriere til at tage fart.

– Efter at have været med i musicalen fik jeg tilbudt et job i Grækenland som danser. Jeg har altid været glad for udfordringer og for at opleve verden, så jeg takkede ja med det samme, og endte faktisk med at bo og arbejde i Grækenland i to år, fortæller Nicoline Aagesen.

‘Jeg købte en oneway ticket til Hong Kong. I dag er jeg her stadig efter 7 år’

Da Nicoline Aagesen igen vendte hjem til Danmark, fandt udenlandslængslen og lysten til flere oplevelser hurtigt tilbage i hendes krop. En ven hun mødte i Grækenland fortalte Nicoline Aagesen om Hong Kong, hvor han levede og arbejdede. Det blev starten på Nicoline Aagesens næste eventyr langt fra Danmark.

– Jeg havde en god opsparing med mig hjem fra Grækenland, og jeg trængte til at opleve noget mere, så uden at vide hvad turen helt skulle byde på, købte jeg en one way ticket til Hong Kong. Jeg forelskede mig med det samme i byens liv og puls, og i dag er jeg her stadig efter mere end syv år, fortæller hun.

Til spørgsmålet om hvordan det har været, at skulle starte forfra og bygge et nyt liv op både i New York, Grækenland og Hong Kong svarer Nicoline Aagesen hurtigt.

– Fantastisk!! Verden er fyldt med spændende mennesker. Det har været en kæmpe oplevelse, forklarer hun.

Den blonde skønhed har svært ved at sammenligne Danmark og Hong Kong, men det som tiltaler hende særligt ved den asiatiske storby, er de mange muligheder.

– Hong Kong er en fantastisk legeplads for kreative mennesker. Får man en god ide, kan man leve den ud i morgen. I Danmark skal du søge 500 instanser om lov, før ting kan lade sig gøre, og det synes jeg dræber kreativiteten, forklarer hun.At Nicoline er gude smuk, er der ikke nogen tvivl om. Faktisk er hun så smuk, at hun i dag lever af sit kønne ansigt. Modelkarrieren startede allerede tilbage i Danmark, men også i Hong Kong var der stor interesse og Nicoline Aagesen.

– Det startede med et par enkelte jobs, men efter kort tid blev jeg signet hos et modelbureau, og siden har jeg kunne leve af det, forklarer hun.

Men selvom Nicoline Aagesen er eftertragtet foran kameraet, kan hun faktisk bedst lide, selv at stå med linsen i hånden.

– Jeg elsker at stå bag kameraet, og få lov til at lege med alle mine ideer og flytte mine modellers grænser. Jeg elsker at få dem til at hoppe ud af deres comefort zone, og være med på mine skøre ideer, forklarer hun.

At Nicoline Aagesen har mange ideer og kan lide at tage styrringen kommer også til udtryk i hendes brand navn.

– Det var en model, der havde lidt for meget at sige til min smag, så jeg sagde ‘my camera my rules’ og det blev faktisk mit slogan og brand, fortæller hun.


Nicolines bedste råd til succes: Lykkes det ikke første gang, så prøv igen.

Både danse- og modelbranchen er benhårde at slå igennem i, men det er lykkes for Nicoline Aagesen at skabe sig et navn begge steder. Nu står hun på grænsen til at slå igennem som kreativ fotograf, og hun har en klar opfordring til andre, der ønsker at opnår succes, med det de brænder for.

– Spring ud i det, tag chancer og lykkes det ikke så prøv igen, slår Nicoline Aagesen fast.

Hun har selv stadig mange ting hun ønsker og opleve og opnår i sit liv.

– Jeg har en laaaaang liste med en masse nye eventyr, som jeg glædr mig til at opleve. Jeg er lige flyttet sammen med min dejlige kæreste, og jeg drømmer blandt andet om, at han og jeg sammen kan rejse ud i den dejlige verden og bare opleve, fortæller hun.

Om hun nogensinde vender tilbage til Danmark, ved Nicoline Aagesen ikke endnu.

– Man kan jo aldrig sige aldrig, men jeg er rigtig glad for, hvor jeg er lige nu og her.

Du kan se mange flere af Nicoline Aagesens billeder og følge hendes arbejde på ‘My Camera My Rules‘ facebookside og på Instagram @mycameramyrules 🙂

// Josephine

Kender du en inspirerende kvinde, som du mener, vi andre kan lære noget af? Tip mig hendes navn og en enkelt linje eller to om hendes historie.

Mail: josephine@helbrandt.dk Instagram: @josephinehelbrandt Snapchat: @JhelbrandtComentários


bottom of page